Omdat we recent in Nederland te maken hebben gekregen met een snel toenemend aantal Corona (COVID-19) infecties, vinden wij het van belang om jou te informeren over onze maatregelen met betrekking tot VVP activiteiten.

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen van de overheid heeft het VVP bestuur in een spoed overleg unaniem besloten om een aantal VVP activiteiten te verplaatsen tot nader orde dit jaar.

  • De VVP Voorjaarsbijeenkomst van 16 april aanstaande wordt opgeschort en verplaatst naar een latere datum in het jaar. Wij hadden inmiddels een mooi inhoudelijk programma opgesteld maar gezien de recente ontwikkelingen van het Corona virus lijkt het ons niet verstandig deze bijeenkomst al in april te laten plaatsvinden.
  • Het VriesVerstival wat van 1 – 30 mei plaats zou vinden in de winkels, wordt verplaatst 1 – 25 september. De voorbereidingen voor het VriesVerstival hebben de afgelopen weken al in volle gang plaatsgevonden en zullen nu per direct worden stopgezet. Het VVP WinnaarsEvent met de feestelijke uitreikingen wordt dus ook verplaatst naar een nader te bepalen datum in het najaar, waarschijnlijk donderdag 8 oktober.

Wij hopen uiteraard op begrip van jullie en wensen jullie allen heel veel sterkte en succes de komende periode! En dat we deze onrustige periode snel achter ons kunnen laten.

Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@vriesversplatform.nl.