MELD JE NU AAN VOOR DONDERDAG 18 JUNI 16:00 UUR

Ons eerste VriesVers webinar in samenwerking met Distrifood onder leiding van Wiro Sterk (voorzitter VriesVers Platform) met 2 begenadigde sprekers; Laurens Sloot en Henk-Jan Koershuis. Een webinar die aankomt en ook interactief zal zijn!

Op het programma:

  • De impact van de coronacrisis op de economie en de foodsector. Wat betekent het nieuwe normaal voor foodretail & foodservice?
    Door Laurens Sloot (Hoogleraar Retail Marketing en algemeen directeur van EFMI Business School)
    Laurens Sloot zal ingaan op de economische gevolgen van de coronacrisis, de meest recente scenario’s van het CPB mbt de recessie, de specifieke gevolgen voor de food sector en de wijze waarop het consumentengedrag is veranderd.
  • Zó wordt vriesvers de beste verliezer
    Door Henk-Jan Koershuis (voedingsdeskundige en auteur van de bestseller: De Beste Verliezer).
    De vriesversafdeling heeft bij een nog veel te grote groep consumenten het imago van ‘ongezond’. Wat is er écht nodig om dit schap een ware metamorfose te geven? Het wordt tijd voor een Gouden Boodschap. Op inspirerende manier neemt    Henk-Jan je mee om zijn Gouden Boodschap te delen over het coole schap van vriesvers. Maar let op: Henk-Jan geeft echt alles om binnen te dringen! Na dit webinar is jouw kijk op ons voedingspatroon anders. Je bent dus gewaarschuwd!

Meld je nu aan via: https://www.distrifood.nl/vvpwebinar