Het VriesVers Platform verwelkomt twee nieuwe bestuursleden: Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn) treden toe tot het huidige VVP-bestuur.

Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn) zetten zich in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Jorg Brouwer

Jorg Brouwer vervangt zijn voorganger Michel Acda in ons VVP bestuur.
In februari is Jorg aangetreden als General Manager bij Iglo Nederland. Voor deze overstap werkte hij als General Manager Global Sales bij Nomad Foods International in het Verenigd Koninkrijk, het moederbedrijf van Iglo Nederland.

Jorg heeft ruim 20 jaar marketing en sales ervaring in de FMCG branche in binnen- en buitenland, bij onder andere Unilever. In zijn nieuwe rol volgt hij Michel Acda op, die het merk verlaat om zich te richten op advies en consultancy rondom plantaardige voeding. Jorg heeft veel energie om weer op de Nederlandse markt aan de slag te gaan en de diepvriescategorie verder uit te bouwen.

Wouter Smits

Wouter Smits

Wouter Smits is al enige tijd enthousiast lid van het VriesVers Platform.

Sinds 2020 is Wouter actief binnen de Diepvries categorie bij Albert Heijn, eerst als Categorie Manager en vanaf 2022 als Sourcing Manager. Inmiddels is Wouter groot fan van deze ‘coole’ en uitdagende categorie.

Wouter werkt al bijna 10 jaar met veel plezier binnen de foodretail in verschillende rollen, waaronder als Categorie Manager AGF & Vega bij Marqt en daarvoor was hij verantwoordelijk voor de versgroepen AGF/vlees/vis bij De Kweker.

Het VVP is heel blij dat Jorg en Wouter ervoor hebben gekozen om een actieve rol binnen het VVP bestuur te gaan vervullen!

Op dit moment bestaat het bestuur van het VriesVers Platform verder uit Erik van Dalsum (Voorzitter VVP en Country Manager Conditorei Coppenrath & Wiese), Gerben Nijeboer (Commercieel Manager Müller Fresh Food Logistics), Robin van de Bruinhorst (Managing Director Q-Petfood), Andor Leerdam (Trade Marketing & Net Revenue Manager Dr. Oetker) en Gijsbert van de Weg (Managing Director Queens Products).

Ook interesse in een lidmaatschap van het VriesVers Platform of meer informatie? Mail naar info@vriesversplatform.nl