We zijn heel blij om te kunnen melden dat per 1 april 2021 weer een nieuw lid is aangesloten bij het VriesVers Platform. We verwelkomen Caracter!

Caracter is een one stop shop project organisatie en sinds 2001 internationaal succesvol actief vanuit Nederland en China. Onze specialiteit is het bouwen van verantwoorde groei van categorieën en samenwerkingen tussen retailers en leveranciers met behulp van optimale visie op de categorie en het assortiment. Alles draait bij ons om kansen blootleggen en doorvertalen naar groei. In food en foodservice is er geen categorie die niet door onze handen is gegaan. Onze kracht zit hem in verbinden, daarmee verhogen we de omzet per vierkante meter en vullen wij ‘het mandje’ in on- en offline kanalen.

We zetten ons in voor beide partijen, maar bij leveranciers zit onze kracht. Commercial excellence is waar we kampioen in zijn en nemen jou bij de hand van het moment dat we samen behoeften en doelen scherp krijgen tot en met het moment dat dit is gerealiseerd want we gaan altijd samen over de finish. Tot dat moment gaan we aan de slag met data en insight om kansen en knelpunten bloot te leggen en de stap naar strategie te maken. We zetten je in je kracht door een roadmap te maken waarmee je kans van slagen maximaal is.

Binnen onze community zitten experts met een eigen specialisme, denk aan trade marketing, customer development, category management en shopper activatie. Maar ook design thinking en creatie. Wij ontzorgen met project management, advies, interim, training & coaching.

We zijn trots op ons nieuwste product waar een jaar aan gewerkt is: strategy in one day. Suzette Moerman helpt jou en je team, samen met partner Bas van Hoeve, in 8 uur je strategie uitzetten. Met een design thinking methodiek, een berg ervaring en visie nemen we je bij de hand. Pragmatisch en scherp aangevlogen in een tijd waarin het vinden van een antwoord op verandering om snelheid van handelen vraagt.

Heb jij ook interesse om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl