We zijn heel trots om te kunnen melden dat per 1 januari 2022 nog een nieuw lid is aangesloten bij het VriesVers Platform. We verwelkomen Mama Deli!

Mariëlle Smits had het afgelopen jaar met een aantal van ons al contact. Na de launch van Mama Deli vorig jaar, heeft Mariëlle ook nog even genoten van een welverdiend zwangerschapsverlof. Inmiddels is zij zo ver om zich aan te sluiten bij het VVP, hoe leuk! Samen met haar collega Sjoerd Henstra zullen zij Mama Deli binnen het VVP vertegenwoordigen.

Vriesverse, pure en voedzame babyvoeding. Mama Deli maakt met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor de allerkleinsten, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur. Alles afgestemd op de behoefte van kindjes tussen 4 maanden en 2 jaar oud. Een innovatief merk met een duidelijke missie: ieder kind een goede start geven door verse en eerlijke babyvoeding toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedere ouder.

Ken jij ook potentiële leden die interesse hebben om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl