Met trots kunnen wij melden dat er per 1 januari 2019 weer 5 nieuwe leden zijn aangesloten bij het VriesVers Platform. We verwelkomen (op alfabetische volgorde):

Boermarke: Als familiebedrijf produceert Boermarke al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten en ijs. Hun oorsprong ligt in dagverse zuivel en inmiddels maken zij ook de lekkerste producten op plantaardige basis. Boermarke heeft ruime ervaring in de foodservicemarkt, in het bijzonder in de zorg. Daarnaast zijn zij ook al vele jaren actief in de retail- en exportmarkt.

Boon Food GroupBoon Food Group is de organisatie achter de winkelformules MCD Supermarkten en Boon’s Markt. MCD bestaat al ruim 50 jaar. Boon’s Markt is gestart in 2013 en is een jonge winkelformule met de nadruk op vers. Daarnaast leveren zij een compleet assortiment aan individuele ondernemers en aan bedrijven gericht op de export van goederen. Hun hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Dordrecht.

Detailresult: Detailresult Groep N.V. bestaat uit de supermarktketens DekaMarkt en Dirk van den Broek. Daarnaast omvat de organisatie ook de bedrijfsonderdelen Detailresult Productie (twee bakkerijen en een slagerij), Detailresult Logistiek en Detailresult Services.

Iglo Nederland: Iglo is een van de meest populaire en vertrouwde food merken in Europa en Kapitein Iglo is een van de meest herkenbare merkiconen. Iglo heeft niet alleen iconische producten als vissticks en spinazie, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan heerlijke, voedzame en gemakkelijk te bereiden producten voor alle consumenten en alle eetgelegenheden. Zo maakt Iglo het makkelijker voor mensen om gezond te eten. In andere woorden: ze geven consumenten ‘gemak’ zonder daarbij in te leveren op fantastisch, vers, dagelijks eten.

 Ysco: Ysco is een toonaangevende Europese speler in de productie van private label ijsproducten.

Heeft u ook interesse om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl