Met trots kunnen wij melden dat er per 1 januari 2020 weer een nieuw lid is aangesloten bij het VriesVers Platform. We verwelkomen Novish, als eerste Europese plant-based visbedrijf, graag als een hele mooie aanvulling voor onze categorie!

Novish ontwikkelt, produceert en verkoopt plant-based vis producten voor de Europese Retail en Foordservice markten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en er wordt geen soja gebruikt. Novish Producten zullen beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking. Producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn, en bezorgd zijn over bijvangst, overbevissing, e.d. en daarom hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen.

De 1st range van producten zullen worden gepresenteerd op de Horecava beurs in de RAI (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal; 13-16 Januari 2020). Het initiële assortiment zal bestaan uit visnuggets, vissticks en visburgers; in de loop van 2020 zullen producten worden toegevoegd zoals zalmburgers, viscakes en tuna steaks. Producten zullen beschikbaar zijn voor klanten in heel Europa vanaf februari 2020.

Heb jij ook interesse om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl