Erik van Dalsum nieuwe voorzitter VriesVers Platform

OOSTERHOUT, maandag 13 februari – VVP-bestuursvoorzitter Gerben Nijeboer heeft het stokje overgedragen aan Erik van Dalsum (Coppenrath & Wiese). Erik is al enige jaren actief binnen het VVP-bestuur.

Gerben Nijeboer blijft overigens actief als bestuurslid. In Erik van Dalsum heeft hij een perfecte opvolger gevonden die hij met een gerust hart de voorzittershamer heeft overgedragen. Erik heeft reeds veel ervaring opgedaan binnen het bestuur en is al jaren een zeer actief en enthousiast bestuurslid, die met name  bijzonder actief is op het gebied van Internationale contacten.

Erik van Dalsum: “Met veel enthousiasme gaan we als bestuur met onze leden verder vorm geven aan het professionaliseren van ons netwerk- en kenniscentrum om de stakeholders te inspireren en te motiveren. Samen gaan we zo succesvol mogelijk zijn in onze uitdagende, maar unieke en bijzondere diepvriesbranche, waarover we zoveel positiefs kunnen melden. Dank voor jullie vertrouwen voor deze eervolle functie! Ik heb er erg veel zin in!”.

Heb jij ook interesse om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl