Vega Insiders B.V. heeft met ingang van 2 maart onze VVP voorzitter Wiro Sterk als algemeen directeur aangesteld.

Na het inrichten van een nieuwe, moderne productielocatie in Udenhout en de enorme groei die vegetarische producten onder de vlag van Meat Insiders is gerealiseerd, heeft de directie besloten om deze productgroep separaat in een volledig vegetarische omgeving te produceren en verder te ontwikkelen.
Dit zal ingevuld worden door een team van specialisten die volledig focus hebben op deze specifieke productgroep. De locatie is opgezet om het complete aanbod van veganistische- en vegetarische producten in te vullen; zowel vers als diepvries – voor retail, foodservice als industrie. Alles onder 1 dak.

Wiro Sterk (54) is een ‘foodie’ in hart en nieren en is altijd actief geweest in de voedingsmiddelen branche; hiervoor was hij directeur bij Frio Food B.V.
“Het is een fantastische uitdaging om in deze sterk groeiende markt in een volledig nieuwe vegetarische grootkeuken leiding en inhoud te mogen gaan geven”, aldus Sterk. Vega Insiders is onderdeel van Zilverwerf B.V., actief in de voedingsmiddelen industrie.