Met veel plezier kunnen we melden dat per 1 november 2023 weer een nieuw lid is aangesloten bij het VriesVers Platform: Unilever Ice Cream! Unilever is marktleider in ijs met een breed portfolio aan prachtige merken als Magnum, Ben & Jerry’s, Cornetto en Ola. Door de innovatiekracht van deze merken weet Unilever elk jaar nieuwe consumenten te verrassen en een lach op hun gezicht te toveren. Elke ijsconsumptie brengt daarmee een klein momentje van geluk in het leven van hun consumenten.

Unilever is enorm geïnteresseerd in het verbeteren van de trekkracht van de vriesstraat en bijbehorende shopper marketing initiatieven om de vriesvers categorie te vergroten.

Unilever wordt binnen het VVP vertegenwoordigd door Anne Schreuders (Director Ice Cream BNX), Migal Nieuwe Weme (Customer, Strategy & Planning Lead Ice Cream BNX) en Nienke Hooghiemstra (Marketing Lead Ice Cream NL).

Van harte welkom Anne, Migal en Nienke!

Heb jij ook interesse om aangesloten te zijn bij het VriesVers Platform? Neem gerust contact met ons op: info@vriesversplatform.nl