Door zijn recente verandering van job met een nieuwe uitdaging binnen PLUS retail, kon Stephen Ophof helaas niet meer als bestuurslid aanblijven. Wij zijn heel blij dat wij een opvolger voor hem hebben gevonden in de persoon van Gijsbert van de Weg.

De meesten van jullie kennen Gijsbert vast van zijn periode binnen New Forrest /Kwekkeboom, echter, hij werkt alweer enige tijd bij Queens Products.

Korte introductie vanuit Gijsbert van de Weg: “Queens Products levert al sinds 1994 diverse producten binnen de vriesvers categorie. Variërend van vis, ijs, baguettes, maaltijden etc. richten we ons op producten met relevantie. We zoeken de parels uit de Europese markt en voor vis gaan we zelfs naar het verre Oosten. We bieden producten voor het hele jaar door en ook voor speciale feestseizoenen.

Vanuit mijn rol als Managing Director bouw ik mee aan deze organisatie. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder en is het vaak veel leuker! Vanuit die gedachte neem ik ook graag deel aan het bestuur van het VriesVers Platform.

Wij heten Gijsbert van harte welkom en wij kijken uit naar zijn inbreng binnen het VVP bestuur!