Een aantal van onze VVP-leden zijn weer in de prijzen gevallen, Aviko, Dr. Oetker en Van Geloven!

Captain of the Category, het jaarlijkse onderzoek van FoodPersonality, heeft weer plaatsgevonden: welke fabrikant presteerde het beste in welke categorie?

VVP lid Van Geloven is benoemd tot ‘Captain of the Category 2021’ in de categorie diepvriesproducten en snacks. Ook onze VVP leden Aviko en Dr. Oetker vielen in de prijzen. Aviko in de categorie Aardappelen, groente en fruit en Dr. Oetker in zowel bake-off en broodmixen alsook in bakproducten en decoratie-artikelen. De prijzen zijn uitgereikt door FoodPersonality en komen voort uit het oordeel van supermarktondernemers en bedrijfsleiders. Teams van Van Geloven, Dr. Oetker en Aviko van harte gefeliciteerd met deze mooie awards!

Het onderzoek ‘Captain of the Category’ wordt jaarlijks gehouden onder ondernemers en bedrijfsleiders van supermarkten. Dit jaar was het de 22ste keer. Het onderzoek is geen beoordeling door category, assortiments- of unit managers en inkopers, het is vooral een beeld van wat ondernemers en filiaalleiders vinden over de vraag hoe verschillende fabrikanten in hun supermarktschappen presteren en van zich doen spreken. Die ondernemers en filiaalleiders zijn in het onderzoek de ‘respondenten’.

Over een week zijn ook de winnaars bekend van de VriesVers Prijzen 2021, spannend! Ben jij er ook bij?

Wij kijken uit naar het eerste LIVE VVP event om jullie allemaal weer te ontmoeten!