Het zijn bijzondere tijden, waarbij de Nederlandse bevolking op ons rekent; we zijn onderdeel van de Nederlandse vitale sectoren volgens onze regering. Wij behoren immers tot de primaire levensbehoeften en zijn verplicht om er alles aan te doen de voorraden en wijziging van vraag van Foodservice naar Retail te kunnen blijven volgen. Dit in combinatie met ziekteverzuim, angst onder personeel en de privé situatie, waar kinderen thuis komen te zitten en toezicht nodig is.

Als belangenorganisatie heeft het bestuur nauw contact met de NGO’s en beleidsbeslissers, waarbij de uitdrukkelijke vraag vanuit hen komt om er alles aan te doen de shift van de vraag van Foodservice naar Retail optimaal in te zetten.

Wij als belangenorganisatie willen dan ook graag een beroep op jullie doen om de optimale inzet hiervoor te tonen. Wij nemen hierbij dan ook de vrijheid op basis van gesprekken met jullie in ieder geval de volgende adviezen te omarmen: https://vriesversplatform.nl/wp-content/uploads/2020/03/VVP_adviezenrondomCorona.pdf