Op donderdag 13 september waren wij te gast bij Oliehoorn in Zwaag. Na een warm onthaal met koffie en een hartelijk welkom door commercieel directeur Arjan Dijk, begonnen we ons bezoek met een kijkje in de keuken van de prachtige fabriek van Oliehoorn. Het enthousiasme van onze verschillende groepsbegeleiders werkte aanstekelijk en gaf veel inside information.

Na het bezoek aan de fabriek werd de middag voortgezet met een uitgebreide presentatie van Peter Koelewijn van Rondeel Eieren. Ook marktgegevens van Oliehoorn Sauzen & Oliën en cross selling met onze vriesvers categorie werden middels een presentatie van IRI met ons gedeeld. Uiteraard kun je deze presentatie nu ook vinden op het beschermde gedeelte van de VVP-site. Jan Broersma vertelde op zijn beurt nog meer over historie, strategie en plannen van Oliehoorn, waarna hij iedereen uitnodigde in het smaakvolle Oliehoorn café voor een hapje en een drankje, uiteraard vergezeld van enkele succesnummers van Oliehoorn sauzen. Het was een geslaagde middag waarbij Oliehoorn zich een fantastische gastheer toonde met een bijzonder gedreven en enthousiast team! Iedereen vertrok met een heerlijke Oliehoornbox om thuis nog eens van enkele sauzen te kunnen (na)genieten.

Uiteraard kun je de presentaties van zowel Peter Koelewijn van Rondeel Eieren, alsook de presentatie van Rini Emonds van IRI en natuurlijk ook de presentatie van Jan Broersma van Oliehoorn op de VVP site vinden. Je dient hiervoor in te loggen op het beveiligde gedeelte van deze site.